Farkas Franciska

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, 220 kedvezményes JOY Napok kuponnal!

Megjelent a májusi InStyle ajándék JOY Napok kuponfüzettel, amelynek segítségével 10-65 % kedvezménnyel vásárolhattok 220 márka több mint 1000 üzletében! A címlapon Naomi Watts, aki 46 évesen is szenzációs formában - nem csoda, hogy mindenkit megihlet. Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Életmód

Nekik is fáj: Meglepő fotókkal kampányol Odett, Farkas Franciska és Szegedi Kata

Magyarországon minden ötödik nőt bántalmaznak. Ez annak a négynek is ugyanúgy fáj, aki nem vált erőszak áldozatává, ezért nőnap alkalmából ismert véleményvezérek álltak ki a félelemben élőkért a TATZ sebesüléseket ábrázoló tetoválásai segítségével.

Kép
InStyle TV

Hazai sztárok, jó ügyek a márciusi InStyle-ban - VIDEÓ

Hét hazai híresség: nem csak az a közös bennük, hogy hiteles és stílusos emberek - önzetlenségből és nagylelkűségből is példát mutatnak. A márciusi InStyle-ban ők mesélnek azokról a jó ügyekről, amelyeket boldogan támogatnak.

Kép
Stílus

Megjelent a márciusi InStyle, a címlapon Jennifer Aniston!

Elhoztuk nektek a tavaszt: megjelent a márciusi InStyle! A címlapon Jennifer Aniston, aki új szerelmi fészkében fogadott minket - exkluzív interjút és sosem látott képeket is készítettünk vele. Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Stílus

Farkas Franciska és Saiid, ahogy még sosem láttad őket

Fantasztikus fotósorozatot kaptunk, amelyet nálunk láthattok először: Farkas Franciska és Saiid meglepő átalakuláson ment kresztül a Be Crew csapatának köszönhetően. A részletekről Trunkó Bálint mesélt az InStyle.hu-nak.

Kép
Sztárok

A mi cool listánk - 2014

Kép
Sztárok

Farkas Franciska káprázatos ruhában a Viktória premierjén

Tavasszal mutattuk be nektek az InStyle-ban Farkas Franciskát, a gyönyörű és tehetséges ifjú színésznőt, aki első filmjével máris nemzetközi fesztiválok vörös szőnyegén tündököl. A 'Viktória: A zürichi expressz' című svájci filmdrámát tegnap mutatták be az Uránia moziban.

Kép
InStyle TV

Stílusos sztárok a vörös szőnyegen, avagy így szülinapozunk mi - VIDEÓ

Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink a Bringával a vörös szőnyegen biciklis divatbemutatón. Kovács Ági, Bogi, Odett és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle eseményén (fotók ITT).

Kép
Stílus

Képgaléria: Stílusos sztárok az InStyle ötödik születésnapján

A hírességek formabontó kerekezésével nem ért véget a péntek esténk, hiszen az InStyle egy exkluzív partin ünnepelte ötödik születésnapját. Hajnalig velünk ünnepelt többek között Dobó Kata, Trokán Nóra, Ónodi Eszter, Nagy Adri, Hien, Fehér Balázs, Gergely István és rengeteg magyar tervező és divatszakember.

Kép
InStyle TV

A mi cool listánk: 12 ígéretes fiatal az InStyle-ban

Szorgalom. Ez az egy tagadhatatlanul közös abban a 12 fiatalban, akik majd' kicsattannak a tehetségtől. Alkotó emberek mindannyian, jó a közelükben lenni. A jövőben érdemes lesz rajtuk tartani a fél szemünket.

Előző oldal